Materieelbeheer slim met Infrabox

De tool materieelbeheer is speciaal ontworpen om aannemers te helpen bij het beheren, tijdig keuren en plannen van een divers scala aan materieel.
Infrabox -Materieelbeheer

Efficiëntie en overzicht in de GWW- en Infra-sector

Materieelbeheer optimaliseren

De GWW- en infra-sector staat voor uitdagingen waarbij materieel een sleutelrol speelt in succes. De tool materieelbeheer is speciaal ontworpen om aannemers te helpen bij het beheren van een divers scala aan materieel, van busjes en aanhangers tot kranen, trilplaten, boormachines etc.

 

Een volledig overzicht

Vergeet de rompslomp van Excel-lijsten of aparte beheertools om je materieel te beheren. Met Infrabox wordt alle relevante informatie over je materieel helder weergegeven in één overzicht. Niet alleen wat je hebt, maar ook wanneer het gekeurd moet zijn. Ontvang tijdig meldingen voor naderende keuringen, waardoor je proactief kunt handelen om aan de eisen te voldoen.

 

“Optimaliseer je materieelbeheer moeiteloos met Infrabox – één app, alle cruciale informatie over jouw materieel binnen handbereik.”

 

Naadloze migratie

De overstap naar Infrabox is moeiteloos. Door simpelweg je bestaande materieelbeheer Excel-bestand te slepen, importeer je alle cruciale informatie. Dit maakt het direct beschikbaar voor gebruik in onze handige planningstool. Met Infrabox is het beheren en plannen van je materieel een gestroomlijnde taak geworden.

Ontdek - Materieelbeheer - keuring - Keuringsrapporten - Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Documenten en keuringsrapporten altijd bij de hand
De tool materieelbeheer is speciaal ontworpen om aannemers te helpen bij het beheren, keuren en plannen van een divers scala aan materieel.
Materieelbeheer - Overzicht - Infrabox

 

Krachtige functionaliteiten met materieelbeheer

Infrabox gaat verder dan alleen het tonen van informatie. Het organiseert jouw materieel, stuurt tijdige keuringswaarschuwingen, en registreert belangrijke milieugegevens zoals CO2- en stikstofgrondslagen. Daarnaast biedt het optioneel de mogelijkheid om vaste bestuurders toe te wijzen, meerdere uitrustingsstukken te koppelen aan materieel, en geeft het ook mobiele toegang tot logboeken, documenten en keuringsrapporten, waar je ook bent.

 

Innovatie in materieelbeheer:

QR-gegraveerde visitekaartjes

Een van onze nieuwste innovatie binnen materieelbeheer is het robuust gegraveerde plaatje met een unieke QR-code voor elk stuk materieel. Dit plaatje biedt directe toegang tot de volledige geschiedenis van het betreffende materieelstuk. In- en uitchecken wordt hierdoor een eenvoudige taak. Geen gedoe  meer met het zoeken naar of verliezen van keuringsrapporten en documenten.

Ontdek het revolutionaire 'Visitekaartje van materieelstukken' in Infrabox!
QR-code op materieelstuk

Efficiëntie, overzicht, en gemak

Met de materieelbeheerfunctionaliteit binnen Infrabox kunnen aannemers hun materieelbeheer optimaliseren, voldoen aan keuringseisen, milieuprestaties registreren, direct het materieel of vaste bestuurders plannen en de algehele efficiëntie verbeteren.

 

Maak van je materieelbeheer een georganiseerd, efficiënt geheel dat voldoet aan de hoogste normen in de sector. Wil je meer weten over hoe Infrabox jouw bedrijf in de GWW kan ondersteunen bij je materieelbeheer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis demo.

Delen:

Facebook
LinkedIn

Volg Infrabox

Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Registreer je nu voor de Infrabox
nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Infrabox

Recent nieuws

Aannemersbedrijf Koen Meijer B.V.

Aannemersbedrijf Koen Meijer

Het gedoe om alle urenbriefjes te verzamelen en verwerken was voor Aannemersbedrijf Koen Meijer uit Veendam de reden om op zoek te gaan naar een slimmere oplossing.

Nota Infra - Sneek - Infrabox

Nota Groep

Als innovatieve aannemer behoudt de Nota Groep uit Sneek meer overzicht en bespaart veel tijd met het effectieve online platform Infrabox.

Naarden-Vesting - Gemeente gooise meren - Infrabox

Gemeente Gooise Meren

De gemeente Gooise Meren werkt graag slim en efficiënt. Daarom gingen zij op zoek naar een systeem waarin zowel aannemers als de gemeente makkelijk en snel informatie kan delen bij onderhoudswerkzaamheden aan bestrating en riolering. De oplossing? Infrabox.