Digitale urenregistratie

voor de GWW/infra - snel, eenvoudig en efficiënt

Urenregistratie Infra - infrabox
Urenbriefjes - Infrabox

Vereenvoudig je urenregistratie en bespaar tijd!

Digitale urenregistratie

Is het bijhouden van urenbriefjes voor jullie ook zo’n tijdrovende klus? Ervaar hoe Infrabox dit proces met digitale urenregistratie stroomlijnt.

 

Urenbriefje registraties gedaan met Infrabox
In totaal al 0

Snel, eenvoudig en efficiënt

Zat van de rompslomp met papieren urenbriefjes, eindeloze mails, foto’s, whatsapp-berichten en onleesbare opmerkingen, die steeds opnieuw ingetypt moeten worden? Infrabox maakt urenregistratie kinderspel. Deze digitale tool is gebruiksvriendelijk ontworpen voor de mobiele telefoon, ideaal voor jouw collega’s en onderaannemers op die buiten aan het werk zijn.

 

“Simpelweg met Infrabox: snelle en papierloze urenregistratie om tijd te winnen en focus te leggen op jouw prioriteiten.”


Geïntegreerde planningstool

Dankzij de geavanceerde planningstool is jouw (civiel) project al gekoppeld aan collega’s. Ze vullen eenvoudig het digitale urenbriefje in met een handige sneltoets, optioneel met foto’s en opmerkingen in minder dan één minuut.

 

Complete planning voor infra aannemers - Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Complete planningstool
Urenregistratie duimpje - Urenregistratie in Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Urenregistratie duimpje omhoog of omlaag


Eenvoudige goedkeuring voor automatische rapportages

Keur de digitale urenbriefjes met een duimpje omhoog of omlaag, en de technologie doet de rest. Automatische rapportages rollen uit, waardoor administratieve lasten verdampen.

 

Met werkbegroting of bestek

Productie registreren 

Houd naast de urenregistratie ook eenvoudig de verwachte productie bij met een werkbegroting of bestek in CSV-formaat, geïmporteerd vanuit Excel of je bestekadministratie. Slepen en plakken. Kies de benodigde bestekposten direct in het urenbriefje en bewaak de voortgang van je project met onze ‘voortgangscockpit’.

 

Onderaannemersbonnen en financiële opties

Nog meer dan urenbriefjes, plannen, delen en beheren? Haal alles uit Infrabox met onze optionele financiële module. Leg prijsafspraken vast, koppel aan je financiële systeem en produceer moeiteloos onderaannemersbonnen en basisgegevens voor de salarisadministratie. Pure efficiëntie!

 

Met Infrabox maak je komaf met papierwerk en bespaar je kostbare tijd. Optimaliseer je urenregistratie en focus op wat écht belangrijk is. Klus geklaard! Wil je meer weten over hoe Infrabox jouw bedrijf in de GWW kan ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis demo.

Delen:

Facebook
LinkedIn

Volg Infrabox

Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Registreer je nu voor de Infrabox
nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Infrabox

Recent nieuws

Gemeente Woensdrecht

Gemeente Woensdrecht

Sinds de introductie van Infrabox in 2022 gebruikt de gemeente Woensdrecht deze tool met succes voor GWW, infra en groen. Antonie Kas en Niek Dijkema besparen tijd door de veelzijdige functionaliteiten en gebruikersgemak.

Aannemersbedrijf Koen Meijer B.V.

Aannemersbedrijf Koen Meijer

Het gedoe om alle urenbriefjes te verzamelen en verwerken was voor Aannemersbedrijf Koen Meijer uit Veendam de reden om op zoek te gaan naar een slimmere oplossing.

Nota Infra - Sneek - Infrabox

Nota Groep

Als innovatieve aannemer behoudt de Nota Groep uit Sneek meer overzicht en bespaart veel tijd met het effectieve online platform Infrabox.

Van der Burghweg 1,

2628 CS Delft (TU-Campus)
T. 085 – 782 01 80