Beheer van raamovereenkomsten, deelopdrachten en kleine werken

Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten gesorteerd op voortgang - Infrabox
Kleine werken overzichtelijk op de kaart

Efficiënt beheer van kleine werken en onderhoudscontracten

Infrabox biedt een geavanceerde oplossing voor het beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten, waarmee gemeenten en aannemers soepel kunnen samenwerken en projecten efficiënt kunnen uitvoeren. Krijg raamovereenkomsten bij gemeenten makkelijker gegund met Infrabox. Steeds meer gemeenten waarderen Infrabox en voeren deelopdrachten met de details in. Stel jullie voorwaarden van de raamovereenkomst in, en werk eenvoudiger samen met de gemeente(n).

 

De planning en uitvoering

deelopdrachten

Jij en jouw collega’s buiten hebben na de planning direct inzicht in de taken en locaties van de deelopdrachten, aangemaakt vanuit de gemeente en/of aannemer. Een deelopdracht wordt weergegeven als ‘te plannen’. Deze kan snel en effectief worden toegewezen en uitgevoerd. Kies jouw (vaste) koppel om aan de slag te gaan. Bekijk bijvoorbeeld wat de meest efficiënte aanrijdroute is. Want alle opdrachten zijn zichtbaar op de kaart. Na verloop van tijd is er ook een heat map van de kaart te maken, zie direct in welk gedeelte van de stad het meeste onderhoud vereist is.

 

Met één druk op de knop start je buiten op het werk en rond je het af. Je maakt daarbij simpel en snel foto’s (optioneel: begin-, tussentijds- en eindsituatie) met je camera of selecteer er meerdere vanuit je fotoalbum en eventuele notities over de voortgang van de deelopdracht.

 

Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten met begin en eindsituatie foto's
Begin- en eindsituatie foto's
Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten met de kaart - Infrabox
Bekijk de kaart ook op je mobiel

 

“Een alles-in-één oplossing voor efficiënt beheer van kleine werken, zelfs voor diverse opdrachtgevers, waarbij gemeenten en aannemers profiteren van soepele samenwerking, overzichtelijke rapportages en verhoogde servicegraad.”

 

Real-time

Communicatie

Deze informatie deel je real-time met de gemeente, inclusief het dossier en rapportages. En omdat de gemeente inzicht heeft in de locaties, de veiligheidssituaties en situatiefoto’s, zijn eindinspecties gemakkelijker en risicogerichter uit te voeren en de kwaliteit van het geleverde werk te beoordelen, zelfs vanachter het bureau bij de gemeente is een deelopdracht goed te keuren door de toezichthouder.

 

Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten gesorteerd op voortgang
Alle kleine werken in een overzicht, gesorteerd op voortgang
Civiele Projecten delen gemeente - aannemer met Civiele Projecten delen tussen aannemer en gemeente met Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten met de kaart en heat map - Infrabox
Een heat map van de stad

 

Ondersteunend bewijs

Automatische rapportage(s)

Voor zowel de aannemer als gemeente kun je alle opdrachten in een overzichtelijk automatische rapportage exporteren. Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse overzichten. Wel zo handig als ondersteunend bewijs bij het maken van de week- of termijnstaat.

Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten - Ondersteuning op de week- of termijnstaat met de module kleine werken - Infrabox
Automatische rapportage van deelopdracht
Efficiënt beheer van raamovereenkomsten en deelopdrachten - Ondersteuning op de week- of termijnstaat met de module kleine werken - Infrabox
Details van deelopdracht

Kleine werken

Andere opdrachtgevers

Zo maakt Infrabox een alles-in-één oplossing voor het efficiënt beheren van raamovereenkomsten en deelopdrachten supersimpel en groeit jouw servicegraad naar de gemeente toe razendsnel. Maar ook eigen ‘kleine klussen’ voor andere opdrachtgevers die niet in een vaste dagplanning te vangen zijn, kan de module kleine werken in Infrabox een oplossing bieden.

 

Ben jij de foto’s, uren en notities verzamelen ook beu? Wil jij ook slimmer gaan samenwerken, organiseren en kwaliteit borgen? Kijk wat de slimme Infrabox software voor jouw bedrijf in de GWW kan betekenen. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis demo. Dan hou jij straks ook zeeën van tijd over.

Delen:

Facebook
LinkedIn

Volg Infrabox

Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Registreer je nu voor de Infrabox
nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Van der Burghweg 1,

2628 CS Delft (TU-Campus)
T. 085 – 782 01 80