Planning voor infra-aannemers

Complete planning voor infra aannemers - Infrabox
Infrabox - Civiele Werken Planningstool

Voor infra/GWW aannemers

Dé complete en eenvoudige
Planningstool

In de wereld van infraprojecten is een goede planning elke dag weer heel belangrijk. Het maakt niet uit hoe groot of klein je project is; een strakke planning is essentieel. Bij Infrabox weten we dat als geen ander. Daarom willen we je graag laten kennismaken met onze Infrabox Planningstool met directe urenbriefjes. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen de bewerkelijke planningen in Excel en de vele berichtjes, e-mails en telefoontjes die nodig zijn om alles door te geven aan alle collega´s. Maak je klaar voor een nóg betere manier van plannen.

 

Altijd en overal overzicht in de planning

Je maakt alleen of met je collega uitvoerders in een handomdraai een volledige dagplanning. Ons belangrijkste doel is dat de tool makkelijk in gebruik is, zodat jij en je team zich kunnen richten op het echte infra-werk. En in een oogwenk deel je de planning met collega’s en onderaannemers. Iedereen heeft altijd de laatste informatie bij ‘Mijn planning‘, welk apparaat ze ook gebruiken.

 

Het wordt ook veel makkelijker om uren in te dienen en de urenregistratie bij te houden, want met de digitale planning kunnen collega’s en onderaannemers heel eenvoudig hun urenbriefjes indienen.

 

 “Met één klik op de knop deel jij de planning met al jouw collega’s en onderaannemers.”

 

Het plan. Dagelijks, wekelijks of maandelijks

Of je nu elke dag, elke week of komende maanden wilt plannen, de Infrabox Planningstool past zich aan jouw wensen en organisatie aan. Jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt het tempo.

 

De tool maakt het ook mogelijk om materieel in te plannen. Je ziet in één oogopslag wat er beschikbaar is, en eventueel wie de vaste bestuurders zijn. Je kunt alles inplannen zoals jij dat wilt. En als mensen of spullen niet beschikbaar zijn, zie je dat meteen. Ons slimme systeem laat zien als er iets dubbel geboekt is, dankzij de planningsconflictenmelding.

 

Mijn planning - Infrabox
Mijn planning - Infrabox
Urenbezetting - Infrabox
Planning - bezettingsoverzicht- Infrabox

 

Met de ‘bezettingsoverzicht’-functie heb je altijd toegang tot een complete planning van wie er wanneer werkt, voor de komende weken of maanden. Zo zorg je dat er altijd genoeg mensen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Welkom bij Infrabox, waar we geloven in efficiënt samenwerken!

 

Wil jij ook slimmer gaan samen werken, organiseren en kwaliteit borgen? Kijk wat de slimme Infrabox software voor jouw bedrijf in de GWW kan betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis demo.

Delen:

Facebook
LinkedIn

Volg Infrabox

Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Registreer je nu voor de Infrabox
nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Infrabox

Recent nieuws

Aannemersbedrijf Koen Meijer B.V.

Aannemersbedrijf Koen Meijer

Het gedoe om alle urenbriefjes te verzamelen en verwerken was voor Aannemersbedrijf Koen Meijer uit Veendam de reden om op zoek te gaan naar een slimmere oplossing.

Nota Infra - Sneek - Infrabox

Nota Groep

Als innovatieve aannemer behoudt de Nota Groep uit Sneek meer overzicht en bespaart veel tijd met het effectieve online platform Infrabox.

Naarden-Vesting - Gemeente gooise meren - Infrabox

Gemeente Gooise Meren

De gemeente Gooise Meren werkt graag slim en efficiënt. Daarom gingen zij op zoek naar een systeem waarin zowel aannemers als de gemeente makkelijk en snel informatie kan delen bij onderhoudswerkzaamheden aan bestrating en riolering. De oplossing? Infrabox.