Software GWW
Slimme software voor de
infra- en groensector

Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector is een alles-in-één app en optimaliseert werkprocessen van o.a. planning, urenregistratie, materieelbeheer, projecten beheren, onderaannemersbonnen maken en waarborgt de kwaliteit voor GWW/infra projecten met digitale toolboxmeetings, VGM-incidenten melden, alarmkaarten en werkplekinspecties. Lees hieronder meer over onze software en een aantal van de modules.

Toolboxmeeting

Infrabox biedt een geïntegreerde oplossing voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de infra/GWW-sector. Met digitale toolboxmeetings, mobiele alarmkaarten, kwalificatiebeheer en VGM-incidentmeldingen vergroot het veiligheidsbewustzijn en vermindert het administratieve lasten

Lees meer »
Urenregistratie Infra - infrabox

Urenregistratie

Bespaar tijd en stress met de eenvoudige, digitale urenregistratie. Geïntegreerde planning, goedkeuringen en automatische rapportages zorgen voor efficiëntie en focus op essentiële taken.

Lees meer »
De tool materieelbeheer is speciaal ontworpen om aannemers te helpen bij het beheren, tijdig keuren en plannen van een divers scala aan materieel.

Materieelbeheer

Infrabox vereenvoudigt materieelbeheer voor aannemers met duidelijke informatie, keuringswaarschuwingen en milieuregistraties, waardoor efficiëntie moeiteloos wordt.

Lees meer »
Complete planning voor infra aannemers - Infrabox

Planning

Maak eenvoudig een planning en met één klik deel jij de planning met al jouw collega’s en onderaannemers. Hun persoonlijke en actuele planning hebben ze altijd bij zich op hun smartphone, tablet of pc.

Lees meer »