Aannemer
Slimme software voor de
GWW-, infra- en groensector

Intuïtief en compleet

Alles in één app

Wil jij het jezelf makkelijk maken en vooral bezig zijn met je vak? Met Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector heb jij al je projecten in je broekzak. Met één eenvoudig te bedienen app op je smartphone, tablet of PC heb jij al jouw zaakjes geregeld, 24/7.

Kun je Facebooken of appen? Dan kun je ook Infraboxen!

Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector - responsive op elk platform
Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector - responsive op elk platform

Beheer

(Civiele) werken

Met Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector bouw je heel eenvoudig een overzichtelijk projectdossier op. Dit dossier kun je zelfs met je opdrachtgever delen.

 

Je ziet in één oogopslag wie de opdrachtgever en interne betrokkenen zijn, inclusief jouw onderaannemers. De werklocatie en het dichtstbijzijnde KNMI-weerstation voeg je simpel toe.

 

Dankzij de werkbegroting en de digitaal bijgehouden uren en productie weet je altijd of je op koers ligt. Digitale werkplekinspecties en alarmkaarten dragen bij aan de kwaliteitsborging. Notities, foto’s, video’s en documenten sla je samen geordend op en deel je makkelijk met jouw collega’s en opdrachtgever, die weer digitaal kan reageren en akkoord geven.

 

Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Raamovereenkomst Civiele Werken
Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Civiele Werken Raamovereenkomsten en deelopdrachten

Beheer

Raamovereenkomsten en deelopdrachten

Krijg raamovereenkomsten bij gemeenten makkelijker gegund met Infrabox.

 

Steeds meer gemeenten waarderen Infrabox en voeren deelopdrachten met de details in. Jij en jouw collega’s buiten hebben na de planning direct inzicht in de taken en locaties. Met één druk op de knop start je het werk en rond je het af. Je maakt daarbij simpel en snel foto’s en notities.

 

Al deze informatie deel je realtime met de gemeente, inclusief het dossier en rapportages. En omdat de gemeente inzicht heeft in de locaties, de veiligheidssituaties en de kwaliteit van werken, zijn eindinspecties gemakkelijker en risicogerichter uit te voeren.

 

Zo maakt Infrabox het beheer van deelopdrachten supersimpel en groeit jouw servicegraad naar de gemeente toe razendsnel.

Complete

Planningstool

Stop met plannen in Excel en het bellen, versturen van losse appjes en e-mails om jouw collega’s vervolgens te informeren. Met Infrabox maak je de dagplanning samen – met de andere uitvoerders – in een gebruiksvriendelijke online omgeving.

Met één klik deel jij de planning met al jouw collega’s en onderaannemers. Hun persoonlijke en actuele planning hebben ze altijd bij zich op hun smartphone, tablet of pc. Doe je dat wekelijks of dagelijks? Dat bepaal jij.

 

Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Civiele Werken Planning Tool
Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Civiele Werken Digitale Urenbriefjes
Eigen huisstijl interface

Digitale

Urenbriefjes

Vind jij het verzamelen en verwerken van de urenbriefjes ook zo vervelend en tijdrovend? Vooral als de ene collega een briefje inlevert, de ander een mailtje stuurt en weer een ander een foto appt.

 

Met Infrabox is het schrijven van uren en productie volledig digitaal. Eenvoudig en intuïtief, en afgestemd op de smartphone van jouw collega’s en onderaannemers buiten.

 

Jij hoeft de digitale urenbriefjes of producties alleen nog maar goed te keuren om complete rapportages te krijgen. De techniek werkt op de achtergrond, levert informatie aan het financiële systeem en de onderaannemersbonnen rollen er letterlijk uit. Klus geklaard!

 

Dus, zeg gedag tegen de papieren urenbriefjes en hou kostbare tijd over voor andere dingen!

Huisstijl interface - Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Eigen huisstijl interface

Compleet

Materieelbeheer

Als aannemers bezit je een schat aan materieel. Van busjes, aanhangers en kranen tot knikmopsen, trilplaten en boormachines. Met Infrabox hoef jij niet meer apart in een Excel-lijst bij te houden wat voor materieel je hebt, en wanneer het gekeurd moet zijn.

 

Infrabox organiseert jouw materieel, laat materieel plannen, stuurt keuringswaarschuwingen, registreert CO2- en stikstofgrondslagen, en biedt mobiele toegang tot logboeken en keuringsrapporten.

Infrabox screenshot Civiele Werken Materieelbeheer
Ontdek - Materieelbeheer - keuring - Keuringsrapporten - Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Civiele Werken Klimaat Uitstoot Administratie

Materieel

Klimaatuitstoot administratie

De overheid eist steeds vaker dat je aantoont wat de werkelijke klimaatuitstoot per project, per materieelstuk, en zelfs per dag is. Dat klinkt als een extra fulltime baan op kantoor, vooral omdat de uitstoot van stikstof en CO2 anders bepaald wordt. Bij stikstof moet je namelijk ook weten hoe hard het materieel werkt, want er is een groot verschil tussen stationair draaien en graven.

 

Daarom zijn wij nu al bezig om jou straks met slimme automatisering zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kan zelfs een oude knikmops slim worden en echte draaiuren bijhouden, waardoor de onderhoudsinterval realistischer wordt en jij kosten bespaart.

Compliancy

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid

 

Als aannemer hou je steeds meer administratie bij. Naast de vele plannen, uren en financiën moet je namelijk ook kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid inzichtelijk maken. Het behalen van certificaten is kostbaar en tijdrovend en legt een flinke druk op jouw organisatie.

 

Daarom helpt Infrabox je hierbij. Het organiseert digitale toolboxmeetings, voorziet in mobiele alarmkaarten, toont medewerkerskwalificaties, maakt werkplekinspecties met professionele rapportages mogelijk en helpt je bij het leren van (bijna-)incidenten. Zo vergroot je met Infrabox dus ook het veiligheidsbewustzijn.

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid - Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector
Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid - Infrabox
Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Civiele Werken melden VGM incidenten

Veiligheid

VGM-incidenten

 

Infrabox maakt het melden van incidenten m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu een stuk laagdrempeliger. De betrokkene wordt namelijk niet vermoeid met een schadeformulier. Alleen enkele basisdetails zijn nodig, zoals: wanneer, wat, waar en wie.

 

Van bijna-incidenten leren jij en jouw collega’s, zodat echte incidenten worden voorkomen. De verdere afhandeling van een incident is aan de KAM-coördinator of uitvoerder. Die wordt vanuit Infrabox ondersteund met de oorzaakanalyse, risicobeoordeling en voorgestelde maatregelen. Het schadeformulier is de finale, niet de start. Simpel toch?

Veiligheid

Werkplekinspecties

 

Infrabox maakt een werkplekinspectie weer zinvol. Vul de checklist in op je smartphone en krijg inzicht in het ‘waarom, wat en hoe’ van elk punt. Voeg foto’s toe en krijg automatisch een professionele rapportage met eventuele bevindingen, waarmee jij jouw KAM-coördinator, auditor en opdrachtgever overtuigt. Zo voldoe je niet alleen aan de eisen, maar word jij je nog meer bewust van het belang van veilig werken.

Infrabox software voor de GWW-, infra- en groensector screenshot Civiele Werken Werkplekinspectie